Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inny sposób na pyszne i chrupiące zapiekanki. Warte spróbowania i szybkie w wykonaniu. Decydujemy sami jakie dodatki damy, podstawą zawsze jest ser i pyszna buła
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 723
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 303
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 723
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Składniki
Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wędlinę bądź kiełbasę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy surowe jajko sól i pieprz według uznania i wszystko mieszamy. Patelnię rozgrzewamy z niewielką ilością oleju. Bułki przekrawamy wzdłuż. Nakładamy powstałą masę dociskając do bułki. Kładziemy na patelnię serem do dołu. Ważne żeby patelnia miała nieprzywierającą powłokę. Gdy dobrze się przypiecze zdejmujemy z patelni. Samcznego