Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inny sposób na pyszne i chrupiące zapiekanki. Warte spróbowania i szybkie w wykonaniu. Decydujemy sami jakie dodatki damy, podstawą zawsze jest ser i pyszna buła
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3852
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414776
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2397
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3852
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414776
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2397
Składniki
Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wędlinę bądź kiełbasę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy surowe jajko sól i pieprz według uznania i wszystko mieszamy. Patelnię rozgrzewamy z niewielką ilością oleju. Bułki przekrawamy wzdłuż. Nakładamy powstałą masę dociskając do bułki. Kładziemy na patelnię serem do dołu. Ważne żeby patelnia miała nieprzywierającą powłokę. Gdy dobrze się przypiecze zdejmujemy z patelni. Samcznego