Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przeglądając stare zapiski ,natknęliśmy się na świetny dodatek do dań głównych. Zachęcamy do wypróbowania.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Ogórki obieramy ,kroimy w kostkę. Masło rozpuszczamy w rondlu ,wkładamy ogórki i chwilę smażymy. Podlewamy rosołem i dusimy do ich miękkości. Śmietanę mieszamy z mąką ,dodajemy do ogórków ,dokładnie rozprowadzamy. Posiekaną natkę i koperek dodajemy do ogórków , mieszamy i dusimy jeszcze kilka minut. Podajemy na ciepło.