Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przeglądając stare zapiski ,natknęliśmy się na świetny dodatek do dań głównych. Zachęcamy do wypróbowania.
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 23
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 109
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 23
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 109
Składniki
Ogórki obieramy ,kroimy w kostkę. Masło rozpuszczamy w rondlu ,wkładamy ogórki i chwilę smażymy. Podlewamy rosołem i dusimy do ich miękkości. Śmietanę mieszamy z mąką ,dodajemy do ogórków ,dokładnie rozprowadzamy. Posiekaną natkę i koperek dodajemy do ogórków , mieszamy i dusimy jeszcze kilka minut. Podajemy na ciepło.