Przekąski Przepis na:
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Makrelę obieramy ,usuwamy ości ,dodajemy oliwę z suszonych pomidorów i ugotowane jajko. Całość rozgniatamy widelcem ,do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem. Ogórki obieramy ,wydrążamy środek i nadziewamy rybnym farszem. Kroimy na centymetrowe plastry. Śmietanę mieszamy z posiekanym szczypiorkiem ,doprawiamy solą oraz pieprzem. Ogórki z farszem podajemy polane sosem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (10)

MEGI110278 31 marca 2015Zgłoś do usunięcia
Pychotka,zrobię w tym roku na święta Wielkanocne ;-)Pozdrawiam
1 Kto głosował? | Odpowiedz

BEATA1978 21 września 2014Zgłoś do usunięcia
Pychotka :-)1 Kto głosował? | Odpowiedz

korycja 19 września 2014Zgłoś do usunięcia
Super pomysł, tylko jak te ogórki wydrążyć...? Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 15 września 2014Zgłoś do usunięcia
A widzisz, znam się na rzeczy, ledwo wystawiłeś a już Interia Cię \"dorwała\" :)) Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 15 września 2014Zgłoś do usunięcia
Super przystawka albo lekka kolacyjka:) Na pewno wykorzystam.2 Kto głosował? | Odpowiedz

renka 14 września 2014Zgłoś do usunięcia
Mnie również się podoba -)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 14 września 2014Zgłoś do usunięcia
Ekstra !! Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz