Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na przekąskę.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Wykonanie: Pieczarki umyć, oczyścić i obgotować około 10 minut, odcedzić i skropić sokiem z cytryny. Następnie pokroić w kostkę razem z cebulą, dodać starty ser na grubych oczkach i odsączone oliwki. Wymieszać z majonezem według uznania, przyprawić do smaku i podawać z pieczywem.