Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na przekąskę.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 17
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 136
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 17
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 136
Składniki
Wykonanie: Pieczarki umyć, oczyścić i obgotować około 10 minut, odcedzić i skropić sokiem z cytryny. Następnie pokroić w kostkę razem z cebulą, dodać starty ser na grubych oczkach i odsączone oliwki. Wymieszać z majonezem według uznania, przyprawić do smaku i podawać z pieczywem.