Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na przekąskę.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4268
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11636
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6656
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5531
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13738
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4268
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11636
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6656
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5531
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13738
Składniki
Wykonanie: Pieczarki umyć, oczyścić i obgotować około 10 minut, odcedzić i skropić sokiem z cytryny. Następnie pokroić w kostkę razem z cebulą, dodać starty ser na grubych oczkach i odsączone oliwki. Wymieszać z majonezem według uznania, przyprawić do smaku i podawać z pieczywem.