Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 9
Dodano: 26.01.2009
Odsłon: 846
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Ziemniaki pokroic w kostke. Usmazyc blade frytki. Wyjac z tluszczu. Na tym samym tluszczu usmazyc na jasno cebule pokrojona tez w kostke. Jaka roztrzepac z mlekiem, dodac sol i pieprz do smaku oraz zmiazdzony czosnek. Przed samym wylaniem jajecznej masy na patelnie dodac frytki i cebulke. Smazyc omlet z dwoch stron. (wygodniej jest go obrocic na druga strone jesli sie go przekroi na pol albo na cwiartki). Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

justine1980 27 stycznia 2009Zgłoś do usunięcia
Ciekawy przepis muszę go wypróbować0 Kto głosował? | Odpowiedz