Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-oscypkowo-bardzo smakowo.
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 793
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4503
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 793
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4503
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Zetrzeć na tarce oscypka. Rozłożyć na patelni teflonowej i roztopić (ok. 60 sek), przełożyć na talerz.
Pieczarki pokroić na plastry i podsmażyć na maśle.
Makaron ugotować jak na opakowaniu i przełożyć do pieczarek-wymieszać. Po 2 minutach wszystko wyłożyć na oscypka i podawać na ciepło. Smacznego łasuchy.