Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-oscypkowo-bardzo smakowo.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 618
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10117
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2900
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 618
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10117
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2900
Składniki
Zetrzeć na tarce oscypka. Rozłożyć na patelni teflonowej i roztopić (ok. 60 sek), przełożyć na talerz.
Pieczarki pokroić na plastry i podsmażyć na maśle.
Makaron ugotować jak na opakowaniu i przełożyć do pieczarek-wymieszać. Po 2 minutach wszystko wyłożyć na oscypka i podawać na ciepło. Smacznego łasuchy.