Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na męski wieczór przy piwie i tv
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
żeberka dokładnie umyc!!!pokroic.przyrządzic marynatę:olej plus suche przyprawy i posiekane peperoni(połowa ziaren!).marynowac minimum dobę!!!wyłozyc na blachę lub naczynie do pieczenia.posypac ząbkami czosnku nie obranego(sa przepyszne po upieczeniu i tracą zapach).cebulą w wiartkach posypujemy całosc.teraz najwazniejsze-skubiemy gałązki rozmarynu.zamykamy mięso,w 200 stopniach przez 20-15 min.przykrywamy folią aluminiową,zmniejszamy temperature do 150 st.C.czekamy 2 godz.....poezja smaku.....