Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na męski wieczór przy piwie i tv
żeberka dokładnie umyc!!!pokroic.przyrządzic marynatę:olej plus suche przyprawy i posiekane peperoni(połowa ziaren!).marynowac minimum dobę!!!wyłozyc na blachę lub naczynie do pieczenia.posypac ząbkami czosnku nie obranego(sa przepyszne po upieczeniu i tracą zapach).cebulą w wiartkach posypujemy całosc.teraz najwazniejsze-skubiemy gałązki rozmarynu.zamykamy mięso,w 200 stopniach przez 20-15 min.przykrywamy folią aluminiową,zmniejszamy temperature do 150 st.C.czekamy 2 godz.....poezja smaku.....
Żeberka w porach pyszny treściwy obiadek! Pory i żeberka pycha!
Odsłon: 1940
Coś dla miłośników żeberek: żeberka z piekarnika w czosnkowo pikantnym smaku....
Odsłon: 10339
Przepis dnia
Rekomendacja do dzisiejszego przepisu: Zrób z podwójnej porcji! Nie mogłam si...
Odsłon: 11361
Tradycyjna włoska sałatka chlebowa była kiedyś posiłkiem dla ubogich. Czerstw...
Odsłon: 123
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 564
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 121
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 2050
Przepis dnia
Rekomendacja do dzisiejszego przepisu: Zrób z podwójnej porcji! Nie mogłam si...
Odsłon: 11361
Tradycyjna włoska sałatka chlebowa była kiedyś posiłkiem dla ubogich. Czerstw...
Odsłon: 123
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 564
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 121
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 2050
Składniki
żeberka dokładnie umyc!!!pokroic.przyrządzic marynatę:olej plus suche przyprawy i posiekane peperoni(połowa ziaren!).marynowac minimum dobę!!!wyłozyc na blachę lub naczynie do pieczenia.posypac ząbkami czosnku nie obranego(sa przepyszne po upieczeniu i tracą zapach).cebulą w wiartkach posypujemy całosc.teraz najwazniejsze-skubiemy gałązki rozmarynu.zamykamy mięso,w 200 stopniach przez 20-15 min.przykrywamy folią aluminiową,zmniejszamy temperature do 150 st.C.czekamy 2 godz.....poezja smaku.....
Przepisy Przekąski
Przekąski
Muffiny z cukinią
Przekąski
Tarta ze szparagami
Przekąski
Dietetyczne placuszki bez cukru
Przekąski
Bułeczki z ciasta francuskiego z borówkami.
Muffiny z cukinią
Muffiny z cukinią to obłędna przekąska, którą przygotujesz do szkoły, pracy l...
Odsłon: 110
Tarta ze szparagami
Bardzo prosta i szybka do przygotowania tarta na cieście francuskim. Polecam,...
Odsłon: 60