Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na męski wieczór przy piwie i tv
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2183
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8083
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1497
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2183
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8083
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1497
Składniki
żeberka dokładnie umyc!!!pokroic.przyrządzic marynatę:olej plus suche przyprawy i posiekane peperoni(połowa ziaren!).marynowac minimum dobę!!!wyłozyc na blachę lub naczynie do pieczenia.posypac ząbkami czosnku nie obranego(sa przepyszne po upieczeniu i tracą zapach).cebulą w wiartkach posypujemy całosc.teraz najwazniejsze-skubiemy gałązki rozmarynu.zamykamy mięso,w 200 stopniach przez 20-15 min.przykrywamy folią aluminiową,zmniejszamy temperature do 150 st.C.czekamy 2 godz.....poezja smaku.....