Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na przystawkę. Przepis pochodzi z 423 odcinka programu "Ewa gotuje".
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 255
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4964
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4838
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44899
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 517
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 255
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4964
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4838
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44899
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 517
Składniki
Kapustę umyć i osuszyć. Przekroić wzdłuż na pół (większe główki na 4 części).
Na patelni rozgrzać oliwę. Wrzucić pokrojony w plastry czosnek, imbir oraz posiekaną papryczkę. Przesmażyć. Dodać sos sojowy, miód i sok z cytryny.
Wymieszać. W tak przygotowanym sosie umieścić kapustę, przykryć i dusić przez chwilę. Pod koniec dorzucić przekrojone na pół pomidorki koktajlowe. Wyłożyć na talerz. Polać sosem. Dodać pokruszony ser. Doprawić do smaku gomasio.