Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki serowe to hit każdej imprezy. Zawsze cieszą się ogromnym powodzeniem wśród gości. Obowiązkowo serwuj je w towarzystwie dipów.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15135
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3691
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15135
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3691
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Składniki
Ser mozzarella pokrój w słupki o grubości około 1 cm.
Do miski wbij jajka i rozkłóć je widelcem.
Do głębokiego talerza wsyp bułkę tartą.
Na patelni rozgrzej olej.
Paluszki serowe zanurz w jajku, następnie obtocz w bułce tartej i przełóż na patelnię z rozgrzanym olejem. Smaż z każdej strony na złoty kolor.
Paluszki serowe podawaj na ciepło w towarzystwie sosów. Smacznego!