Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki serowe to hit każdej imprezy. Zawsze cieszą się ogromnym powodzeniem wśród gości. Obowiązkowo serwuj je w towarzystwie dipów.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Składniki
Ser mozzarella pokrój w słupki o grubości około 1 cm.
Do miski wbij jajka i rozkłóć je widelcem.
Do głębokiego talerza wsyp bułkę tartą.
Na patelni rozgrzej olej.
Paluszki serowe zanurz w jajku, następnie obtocz w bułce tartej i przełóż na patelnię z rozgrzanym olejem. Smaż z każdej strony na złoty kolor.
Paluszki serowe podawaj na ciepło w towarzystwie sosów. Smacznego!