Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki serowe to hit każdej imprezy. Zawsze cieszą się ogromnym powodzeniem wśród gości. Obowiązkowo serwuj je w towarzystwie dipów.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4615
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 883
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8347
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13163
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 475
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 148
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4615
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 883
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8347
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13163
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 475
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 148
Składniki
Ser mozzarella pokrój w słupki o grubości około 1 cm.
Do miski wbij jajka i rozkłóć je widelcem.
Do głębokiego talerza wsyp bułkę tartą.
Na patelni rozgrzej olej.
Paluszki serowe zanurz w jajku, następnie obtocz w bułce tartej i przełóż na patelnię z rozgrzanym olejem. Smaż z każdej strony na złoty kolor.
Paluszki serowe podawaj na ciepło w towarzystwie sosów. Smacznego!