Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki serowe to hit każdej imprezy. Zawsze cieszą się ogromnym powodzeniem wśród gości. Obowiązkowo serwuj je w towarzystwie dipów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1295
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 803
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1420
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1295
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 803
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1420
Składniki
Ser mozzarella pokrój w słupki o grubości około 1 cm.
Do miski wbij jajka i rozkłóć je widelcem.
Do głębokiego talerza wsyp bułkę tartą.
Na patelni rozgrzej olej.
Paluszki serowe zanurz w jajku, następnie obtocz w bułce tartej i przełóż na patelnię z rozgrzanym olejem. Smaż z każdej strony na złoty kolor.
Paluszki serowe podawaj na ciepło w towarzystwie sosów. Smacznego!