Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko sie robi i proste
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 276
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 276
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Składniki
Filet ugotować. Potem przekroić w paski albo w dużą kostkę to co lubisz. Do jajka dodać przyprawy i rozkłócić. Filety obtoczyć w jajku potem w bułce tartej i jeszcze raz w jajku i następnie w bułce tartej. Rozgrzej olej w głębokim rondlu albo we frytkownicy i smażyć filety na złoty kolor. Podawać z frytkami jak kto ma ochotę.