Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko sie robi i proste
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12847
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1457
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14116
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5860
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12847
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1457
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14116
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5860
Składniki
Filet ugotować. Potem przekroić w paski albo w dużą kostkę to co lubisz. Do jajka dodać przyprawy i rozkłócić. Filety obtoczyć w jajku potem w bułce tartej i jeszcze raz w jajku i następnie w bułce tartej. Rozgrzej olej w głębokim rondlu albo we frytkownicy i smażyć filety na złoty kolor. Podawać z frytkami jak kto ma ochotę.