Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko sie robi i proste
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 804
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8851
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10465
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4729
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 804
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8851
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10465
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4729
Składniki
Filet ugotować. Potem przekroić w paski albo w dużą kostkę to co lubisz. Do jajka dodać przyprawy i rozkłócić. Filety obtoczyć w jajku potem w bułce tartej i jeszcze raz w jajku i następnie w bułce tartej. Rozgrzej olej w głębokim rondlu albo we frytkownicy i smażyć filety na złoty kolor. Podawać z frytkami jak kto ma ochotę.