Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko sie robi i proste
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1755
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1831
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1755
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1831
Składniki
Filet ugotować. Potem przekroić w paski albo w dużą kostkę to co lubisz. Do jajka dodać przyprawy i rozkłócić. Filety obtoczyć w jajku potem w bułce tartej i jeszcze raz w jajku i następnie w bułce tartej. Rozgrzej olej w głębokim rondlu albo we frytkownicy i smażyć filety na złoty kolor. Podawać z frytkami jak kto ma ochotę.