Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Do mięsa i ryżu dodać jedną paprykę ( drobna kostka) pomidory obrane ( drobna kostka), pomidory z oliwy ( drobna kostka),oliwę, zgnieciony czosnek, cebulę ( drobna kostka) i przyprawy do smaku - proponuję dużo ostrej papryki :). Całość dokładnie wymieszać (wyrobić)
Duże papryki do nadziewania: obciąć czubek , pozbawić nasion i nadziać farszem dokładnie go ugniatając. Papryki przykryć odciętymi czapeczkami, ułożyć ciasno w naczyniu do zapiekania , podlać bulionem
Piec ok.45 min w temp. 200 st, koniecznie pod przykryciem
Lampka wina, dobre towarzystwo ... i można wcinać . Smacznego