Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 91029
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 38334
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 291
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 91029
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 38334
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 291
Składniki
Do mięsa i ryżu dodać jedną paprykę ( drobna kostka) pomidory obrane ( drobna kostka), pomidory z oliwy ( drobna kostka),oliwę, zgnieciony czosnek, cebulę ( drobna kostka) i przyprawy do smaku - proponuję dużo ostrej papryki :). Całość dokładnie wymieszać (wyrobić)
Duże papryki do nadziewania: obciąć czubek , pozbawić nasion i nadziać farszem dokładnie go ugniatając. Papryki przykryć odciętymi czapeczkami, ułożyć ciasno w naczyniu do zapiekania , podlać bulionem
Piec ok.45 min w temp. 200 st, koniecznie pod przykryciem
Lampka wina, dobre towarzystwo ... i można wcinać . Smacznego