Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo dobra , ma łagodny smak ...)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Papryke umyc , oczyścic środek , pokroic w paski i ułożyc w słoikach.
Zalewa: Wodę , ocet, cukier , sól , pieprz i ziele angielskie zagotowac.Ciepłą zalac paprykę , dodac do każdego słoika po łyżce oleju(duży słoik - duza łyżka oleju /mały słoik - mała łyżeczka oleju), zakręcic i pasteryzowac . W tym przepisie który posiadam od dawna pisze żeby pasteryzowac przez 20 min , ale ja zawsze dłuzej to robię ponieważ papryka wtedy jest bardziej miękka i smaczniejsza