Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo dobra , ma łagodny smak ...)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Papryke umyc , oczyścic środek , pokroic w paski i ułożyc w słoikach.
Zalewa: Wodę , ocet, cukier , sól , pieprz i ziele angielskie zagotowac.Ciepłą zalac paprykę , dodac do każdego słoika po łyżce oleju(duży słoik - duza łyżka oleju /mały słoik - mała łyżeczka oleju), zakręcic i pasteryzowac . W tym przepisie który posiadam od dawna pisze żeby pasteryzowac przez 20 min , ale ja zawsze dłuzej to robię ponieważ papryka wtedy jest bardziej miękka i smaczniejsza