Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo dobra , ma łagodny smak ...)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1457
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231842
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5000
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1457
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231842
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5000
Składniki
Papryke umyc , oczyścic środek , pokroic w paski i ułożyc w słoikach.
Zalewa: Wodę , ocet, cukier , sól , pieprz i ziele angielskie zagotowac.Ciepłą zalac paprykę , dodac do każdego słoika po łyżce oleju(duży słoik - duza łyżka oleju /mały słoik - mała łyżeczka oleju), zakręcic i pasteryzowac . W tym przepisie który posiadam od dawna pisze żeby pasteryzowac przez 20 min , ale ja zawsze dłuzej to robię ponieważ papryka wtedy jest bardziej miękka i smaczniejsza