Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierwszy raz zrobiłam i wyszło super :))))
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13207
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2560
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3703
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4684
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13207
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2560
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3703
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4684
Składniki
Ugotowac i wystudzic ryż. Rybę posolic, popieprzyc i posypac przyprawą do ryb. Smażyc z obu stron na rozgrzanym oleju. Usmażoną rybę wyciągamy a na tym samym tłuszczu smażymy cebulę pokrojoną w kostkę. Rybę kroimy drobno i dodajemy do cebuli, następnie dodajemy ryż i pozostałe składniki doprawiamy do smaku. Odstawiamy żeby się przegryzło. Paprykarz można jeśc na zimno jak i na ciepło. Smacznego