Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierwszy raz zrobiłam i wyszło super :))))
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3543
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 157
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 50
Aromatyczna, delikatna wątróbka w towarzystwie karmelizowanej cebuli, soczyst...
Odsłon: 60
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 39
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3543
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 157
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 50
Aromatyczna, delikatna wątróbka w towarzystwie karmelizowanej cebuli, soczyst...
Odsłon: 60
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 39
Składniki
Ugotowac i wystudzic ryż. Rybę posolic, popieprzyc i posypac przyprawą do ryb. Smażyc z obu stron na rozgrzanym oleju. Usmażoną rybę wyciągamy a na tym samym tłuszczu smażymy cebulę pokrojoną w kostkę. Rybę kroimy drobno i dodajemy do cebuli, następnie dodajemy ryż i pozostałe składniki doprawiamy do smaku. Odstawiamy żeby się przegryzło. Paprykarz można jeśc na zimno jak i na ciepło. Smacznego