Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierwszy raz zrobiłam i wyszło super :))))
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 84
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 190
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 84
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 190
Składniki
Ugotowac i wystudzic ryż. Rybę posolic, popieprzyc i posypac przyprawą do ryb. Smażyc z obu stron na rozgrzanym oleju. Usmażoną rybę wyciągamy a na tym samym tłuszczu smażymy cebulę pokrojoną w kostkę. Rybę kroimy drobno i dodajemy do cebuli, następnie dodajemy ryż i pozostałe składniki doprawiamy do smaku. Odstawiamy żeby się przegryzło. Paprykarz można jeśc na zimno jak i na ciepło. Smacznego