Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można przygotować dzień wcześniej i wrzucić do piekarnika w trakcie imprezy
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2774
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 24
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 432
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2774
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 24
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 432
Składniki
Parówki nacinamy tak by nie rozciąć ich do końca. w rozcięcia wkładamy słupki sera i ogórka,owijamy boczkiem i posypujemy przyprawami. wrzucamy do piekarnika na około 10-15minut(tak żeby parówki i boczek się przypiekły).