Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można przygotować dzień wcześniej i wrzucić do piekarnika w trakcie imprezy
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 44
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 691
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2241
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 41
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 44
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 691
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2241
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 41
Składniki
Parówki nacinamy tak by nie rozciąć ich do końca. w rozcięcia wkładamy słupki sera i ogórka,owijamy boczkiem i posypujemy przyprawami. wrzucamy do piekarnika na około 10-15minut(tak żeby parówki i boczek się przypiekły).