Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie parówki z serem w cieście francuskim
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2680
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 518
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 208
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6475
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 396
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2680
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 518
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 208
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6475
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 396
Składniki
Ciasto francuskie lekko rozwałkuj i pokrójna takie kawałki, abyś mógł zawinąć w nie parówki owinięte serem. Ma to wyglądać podobnie do hot-doga tyle, że ma być owinięte dookoła. Ułóż na naczyniu czy blasze, w której będziesz piekł, posmaruj pędzelkiem białkiem jajka i możesz posypać przyprawami. ja żadnych nie polecam, bo zawsze używam tych, które mam pod ręką. Piecz jakieś 20 minut, ale sprawdź przed wyjęciem z piekarnika czy ciasto jest już kruche. Smacznego. :)