Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie parówki z serem w cieście francuskim
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7883
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7883
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Ciasto francuskie lekko rozwałkuj i pokrójna takie kawałki, abyś mógł zawinąć w nie parówki owinięte serem. Ma to wyglądać podobnie do hot-doga tyle, że ma być owinięte dookoła. Ułóż na naczyniu czy blasze, w której będziesz piekł, posmaruj pędzelkiem białkiem jajka i możesz posypać przyprawami. ja żadnych nie polecam, bo zawsze używam tych, które mam pod ręką. Piecz jakieś 20 minut, ale sprawdź przed wyjęciem z piekarnika czy ciasto jest już kruche. Smacznego. :)