Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 108
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 209
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1837
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 108
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 209
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1837
Składniki
CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ,PODSMAŻAMY NA MAŚLE DODAJEMY POKROJONE W PLASTERKI PIECZARKI I DUSIMY NA WOLNYM OGNIU. DOPRAWIAMY SOLĄ PIEPRZEM I ROZMARYNEM. PARÓWKI OWIJAMY W SER I CIASTO FRANCUSKIE. Z WIERZCHU SMARUJEMY ROZBEŁTANYM JAJKIEM. PIECZEMY W PIEKARNIKU 220 c PRZEZ 10 MIN. PODAJEMY CIEPŁE.