Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1730
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 336
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1730
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 336
Składniki
CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ,PODSMAŻAMY NA MAŚLE DODAJEMY POKROJONE W PLASTERKI PIECZARKI I DUSIMY NA WOLNYM OGNIU. DOPRAWIAMY SOLĄ PIEPRZEM I ROZMARYNEM. PARÓWKI OWIJAMY W SER I CIASTO FRANCUSKIE. Z WIERZCHU SMARUJEMY ROZBEŁTANYM JAJKIEM. PIECZEMY W PIEKARNIKU 220 c PRZEZ 10 MIN. PODAJEMY CIEPŁE.