Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są bardzo smaczne, kuszą swoim smakiem, rodzinka je uwielbia, a w szczególności wnuki. Robi się je bardzo szybko.
patelnia,
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1520
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1400
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1520
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1400
Składniki
Parówki obrać opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, parówki nacinamy w wzdłuż ostrym nożem, ser pokroić na paski a następnie paski wkładamy w nacięte parówki. Posypać przyprawami lub ziołami. Parówki owinąć plasterkami szynki lub boczku wędzonego. Ułożyć na patelni natłuszczonej olejem. Smażyć, aż ser się rozpuści, a szynka się zrumieni. Gotowe ułożyć na jarmużu.