Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są bardzo smaczne, kuszą swoim smakiem, rodzinka je uwielbia, a w szczególności wnuki. Robi się je bardzo szybko.
patelnia,
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Parówki obrać opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, parówki nacinamy w wzdłuż ostrym nożem, ser pokroić na paski a następnie paski wkładamy w nacięte parówki. Posypać przyprawami lub ziołami. Parówki owinąć plasterkami szynki lub boczku wędzonego. Ułożyć na patelni natłuszczonej olejem. Smażyć, aż ser się rozpuści, a szynka się zrumieni. Gotowe ułożyć na jarmużu.