Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są bardzo smaczne, kuszą swoim smakiem, rodzinka je uwielbia, a w szczególności wnuki. Robi się je bardzo szybko.
patelnia,
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2707
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2707
Składniki
Parówki obrać opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, parówki nacinamy w wzdłuż ostrym nożem, ser pokroić na paski a następnie paski wkładamy w nacięte parówki. Posypać przyprawami lub ziołami. Parówki owinąć plasterkami szynki lub boczku wędzonego. Ułożyć na patelni natłuszczonej olejem. Smażyć, aż ser się rozpuści, a szynka się zrumieni. Gotowe ułożyć na jarmużu.