Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1345
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1803
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 282
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 601
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1345
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1803
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 282
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 601
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotowe. Lekka i smaczna pasta jajeczna idealna na kanapkę, do tego pomidor lub ogórek i nic więcej nie trzeba!