Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta pasta kanapkowa. Potrzebne są do niej trzy składniki-jajka, koperek i majonez.
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 301
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2874
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 15
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 142
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 301
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2874
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 15
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 142
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (8 minut od zagotowania). Obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy majonez w ilości podanej w składnikach, ale jeśli jest bardzo gęsty możemy go dodać trochę więcej. Dodajemy również koperek. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotowe. Lekka i smaczna pasta jajeczna idealna na kanapkę, do tego pomidor lub ogórek i nic więcej nie trzeba!