Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z jogurtem zamiast majonezu, nie tylko smakuje wybornie, ale jest zdrowsza i mniej kaloryczna. Będzie znakomicie smakować podana na kromce chleba wraz ze strzępiastą sałatą.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 79
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 754
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 475
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 275
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 79
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 754
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 475
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 275
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Obierz, pokrój w kostkę i przełóż do miski.
Dodaj jogurt grecki, łyżeczkę musztardy, sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszaj.