Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i bardzo smaczne smarowidło do chleba z jajek i czarnych oliwek. Małe urozmaicenie w menu zawsze mile widziane, zwłaszcza że pasty domowej roboty są i zdrowe i tanie. Pasat jest tak smaczna, że na pewno zniknie z lodówki w tempie błyskawicznym.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Składniki
Jajka trzemy na tarce o drobnych oczkach. Przekładamy do miski. Oliwki drobno siekamy nożem.
Składniki pasty łączymy z majonezem. Dodajemy szczyptę soli i pieprzu do smaku. Możemy pastę jajeczną odłożyć na chwilę do lodówki, ale tak na prawdę jest od razu gotowa do jedzenia.
Pasta jajeczna z czarnymi oliwkami gotowa!