Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i bardzo smaczne smarowidło do chleba z jajek i czarnych oliwek. Małe urozmaicenie w menu zawsze mile widziane, zwłaszcza że pasty domowej roboty są i zdrowe i tanie. Pasat jest tak smaczna, że na pewno zniknie z lodówki w tempie błyskawicznym.
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2182
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2182
Składniki
Jajka trzemy na tarce o drobnych oczkach. Przekładamy do miski. Oliwki drobno siekamy nożem.
Składniki pasty łączymy z majonezem. Dodajemy szczyptę soli i pieprzu do smaku. Możemy pastę jajeczną odłożyć na chwilę do lodówki, ale tak na prawdę jest od razu gotowa do jedzenia.
Pasta jajeczna z czarnymi oliwkami gotowa!