Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone pieczarki, jajka na twardo, zielenina..... Taka pasta to pyszny dodatek do chleba na kanapki lub z krakersami jako przekąska.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 40
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3502
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 98
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 40
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3502
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 98
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.
Pieczarki oczyścić, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić grzyby, lekko osolić, smażyć do odparowania płynu. Ostudzić.
W misce wymieszać podsmażone pieczarki, jajka i natkę pietruszki. Dodać majonez i musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem.