Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone pieczarki, jajka na twardo, zielenina..... Taka pasta to pyszny dodatek do chleba na kanapki lub z krakersami jako przekąska.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.
Pieczarki oczyścić, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić grzyby, lekko osolić, smażyć do odparowania płynu. Ostudzić.
W misce wymieszać podsmażone pieczarki, jajka i natkę pietruszki. Dodać majonez i musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem.