Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone pieczarki, jajka na twardo, zielenina..... Taka pasta to pyszny dodatek do chleba na kanapki lub z krakersami jako przekąska.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 899
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 899
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.
Pieczarki oczyścić, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić grzyby, lekko osolić, smażyć do odparowania płynu. Ostudzić.
W misce wymieszać podsmażone pieczarki, jajka i natkę pietruszki. Dodać majonez i musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem.