Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone pieczarki, jajka na twardo, zielenina..... Taka pasta to pyszny dodatek do chleba na kanapki lub z krakersami jako przekąska.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 758
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 485
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 758
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 485
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.
Pieczarki oczyścić, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić grzyby, lekko osolić, smażyć do odparowania płynu. Ostudzić.
W misce wymieszać podsmażone pieczarki, jajka i natkę pietruszki. Dodać majonez i musztardę, doprawić do smaku solą i pieprzem.