Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis, ktory powstal, gdy nie bylo zbyt wiele do jedzenia, za czasow mojej Babci. Wiec to pasta ''''sentymentalna'''', ktora bardzo mi smakuje, dlatego dziele sie przepisem. Mozna ja uzyc do faszerowania jaj, wedlin, ogorka zielonego.
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 343
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3662
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 343
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3662
Składniki
Do twarogu dodajemy 1 lyżke masla, 1,5 lyzeczki koncentratu pomidorowego, sol, pieprz i szczypiorek, mieszamy. Na koniec dodajemy jajka pokrojone w kosteczke, ostudzone, znow mieszamy.
Wazne jest, by byla w konsystencji kremowa, wiec twarog odgyrwa istotna role, my uzywamy Piatnicy. Maslo dodaje aksamitnosci. Ja jadam paste z bulka/ chlebem/ bagietka. Mozna jednak faszerowac nia jajka, szynke, ogorek zielony. Zycze smacznego!