Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis, ktory powstal, gdy nie bylo zbyt wiele do jedzenia, za czasow mojej Babci. Wiec to pasta ''''sentymentalna'''', ktora bardzo mi smakuje, dlatego dziele sie przepisem. Mozna ja uzyc do faszerowania jaj, wedlin, ogorka zielonego.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 164
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 845
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 164
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 845
Składniki
Do twarogu dodajemy 1 lyżke masla, 1,5 lyzeczki koncentratu pomidorowego, sol, pieprz i szczypiorek, mieszamy. Na koniec dodajemy jajka pokrojone w kosteczke, ostudzone, znow mieszamy.
Wazne jest, by byla w konsystencji kremowa, wiec twarog odgyrwa istotna role, my uzywamy Piatnicy. Maslo dodaje aksamitnosci. Ja jadam paste z bulka/ chlebem/ bagietka. Mozna jednak faszerowac nia jajka, szynke, ogorek zielony. Zycze smacznego!