Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis, ktory powstal, gdy nie bylo zbyt wiele do jedzenia, za czasow mojej Babci. Wiec to pasta ''''sentymentalna'''', ktora bardzo mi smakuje, dlatego dziele sie przepisem. Mozna ja uzyc do faszerowania jaj, wedlin, ogorka zielonego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Składniki
Do twarogu dodajemy 1 lyżke masla, 1,5 lyzeczki koncentratu pomidorowego, sol, pieprz i szczypiorek, mieszamy. Na koniec dodajemy jajka pokrojone w kosteczke, ostudzone, znow mieszamy.
Wazne jest, by byla w konsystencji kremowa, wiec twarog odgyrwa istotna role, my uzywamy Piatnicy. Maslo dodaje aksamitnosci. Ja jadam paste z bulka/ chlebem/ bagietka. Mozna jednak faszerowac nia jajka, szynke, ogorek zielony. Zycze smacznego!