Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to typowy hummus, ale polecam tę pastę jego wielbicielom, bo jest to moja ulubiona wersja pasty z ciecierzycy. Podpatrzona i odtworzona już dziesiątki razy:).
Wielkanoc to doskonała okazja, by delektować się wspaniałymi smakami, a bezgl...
Odsłon: 341
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 300
Wielkanoc to doskonała okazja, by delektować się wspaniałymi smakami, a bezgl...
Odsłon: 341
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 300
Składniki
Sezam prażymy na suchej patelni do momentu aż zmieni kolor na brązowy.
W misce umieszczamy odsączoną z wody ciecierzycę, oliwę, sok z cytryny i czosnek. Miksujemy do uzyskania gładkiej masy. Dodajemy uprażony sezam, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy łyżką. Podajemy z pieczywem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pieczarki nadziewane fasolką szparagową z jajkiem
Przekąski
Szwedzki tort kanapkowy
Przekąski
Wielkanocne różowe jajka z pastą z awokado
Przekąski
Kimbab
Pieczarki nadziewane fasolką szparagową z jajkiem
Bardzo lubimy pieczarki, więc postanowiłam zaskoczyć moich domowników pieczar...
Odsłon: 14
Szwedzki tort kanapkowy
Zaskocz bliskich i znajomych tortem kanapkowym. Wygląda obłędnie, a smakuje j...
Odsłon: 146