Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z groszku,cieciorki i topinambura.

Pasta z groszku,cieciorki i topinambura.

Autor:

Przepisów i artykułów: 798 Ocena: 15279

Dodano:

Odsłon: 726

Musiałam do końca zużyć topinambur i tak powstał pomysł na pyszne smarowidełko do chleba.Serdecznie Wam polecam,zdrowe i smaczne:)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Topinambury ugotować wraz z łupką,wcześniej dokładnie umyć.
    Dać do miski pokrojone na kawałki,dodać groszek, cieciorkę,czosnek,masło ,natkę oraz przyprawy.
    Zblendować,doprawić do smaku.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (16)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Bellapi 06 marca 2018 pyszniutka ta pasta do tego bagietka i zajadamy :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

DomowaPiwniczka 06 marca 2018 mniamuśne :) - dodaje do książki i zrobię jak tylko nabędę topinambur :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 05 marca 2018 Słodko-kwaśne smaki, to lubię :D
Dodam do tego trochę ostrości i będzie poezja ;) Super smarowidełko :)
Odpowiedzi: 6 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń