Bardzo prosta, smaczne i tania pasta. Na obecny okres, śniadanie jak się patrzy.
Pasta z makreli
Składniki
- Makrela wędzona 1 szt
- Ser feta 1 szt
- Ogórek, pomidor
Składniki
- Makrela wędzona 1 szt
- Ser feta 1 szt
- Ogórek, pomidor

Etapy przygotowania
Makrele obieramy ze skóry oraz bardzo uważnie czyścimy z ości. Możemy też odłączyć ciemne części mięsa i nie używać do tego dania. Dodajemy ser feta i mieszamy. Pamiętamy, że ser feta jest dosyć słony więc musimy smakować i dodawać bardzo uważnie zwłaszcza sól. Możemy również użyć inny serek biały łagodny.

Jak już dobraliśmy smak to wykładamy na talerz kroimy ogórka i pomidora w plasterki i mamy bardzo smaczne śniadanie w okresie Wielkiej Nocy. Z okazji Świąt Wielkanocnych całej społeczności Smakera życzę wiele szczęścia i pomyślności w życiu osobistym i zawodowym oraz wielu inspiracji kulinarnych. Smacznego jajka oraz mokrego dyngusa.

Przepis w Waszym wykonaniu (16)


Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137

Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Warzywa
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 359
Ostatnio komentowane przepisy
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137

Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Warzywa
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 359



Składniki
- Makrela wędzona 1 szt
- Ser feta 1 szt
- Ogórek, pomidor
Makrele obieramy ze skóry oraz bardzo uważnie czyścimy z ości. Możemy też odłączyć ciemne części mięsa i nie używać do tego dania. Dodajemy ser feta i mieszamy. Pamiętamy, że ser feta jest dosyć słony więc musimy smakować i dodawać bardzo uważnie zwłaszcza sól. Możemy również użyć inny serek biały łagodny.
Jak już dobraliśmy smak to wykładamy na talerz kroimy ogórka i pomidora w plasterki i mamy bardzo smaczne śniadanie w okresie Wielkiej Nocy. Z okazji Świąt Wielkanocnych całej społeczności Smakera życzę wiele szczęścia i pomyślności w życiu osobistym i zawodowym oraz wielu inspiracji kulinarnych. Smacznego jajka oraz mokrego dyngusa.