Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, smaczne i tania pasta. Na obecny okres, śniadanie jak się patrzy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Makrele obieramy ze skóry oraz bardzo uważnie czyścimy z ości. Możemy też odłączyć ciemne części mięsa i nie używać do tego dania. Dodajemy ser feta i mieszamy. Pamiętamy, że ser feta jest dosyć słony więc musimy smakować i dodawać bardzo uważnie zwłaszcza sól. Możemy również użyć inny serek biały łagodny.
Jak już dobraliśmy smak to wykładamy na talerz kroimy ogórka i pomidora w plasterki i mamy bardzo smaczne śniadanie w okresie Wielkiej Nocy. Z okazji Świąt Wielkanocnych całej społeczności Smakera życzę wiele szczęścia i pomyślności w życiu osobistym i zawodowym oraz wielu inspiracji kulinarnych. Smacznego jajka oraz mokrego dyngusa.