Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jest mega smaczna :)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15530
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15530
Składniki
Jaja ugotować na twardo. Przeciąć na pół i wyjąć żółtka. Tuńczyka z całą zawartością puszki wyłożyć do miski, połączyć z żółtkami. Dodać pieprz, czosnek, majonez. Zgnieść za pomocą tłuczka do ziemniaków. Przełożyć do rękawa do dekoracji i udekorować pastą jajka. W przepisie nie ma soli. Jest jej wystarczająco w tuńczyku. Jednak jeżeli lubicie bardziej na słono, można posolić do smaku.