Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jest mega smaczna :)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15104
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3294
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8901
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15104
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3294
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8901
Składniki
Jaja ugotować na twardo. Przeciąć na pół i wyjąć żółtka. Tuńczyka z całą zawartością puszki wyłożyć do miski, połączyć z żółtkami. Dodać pieprz, czosnek, majonez. Zgnieść za pomocą tłuczka do ziemniaków. Przełożyć do rękawa do dekoracji i udekorować pastą jajka. W przepisie nie ma soli. Jest jej wystarczająco w tuńczyku. Jednak jeżeli lubicie bardziej na słono, można posolić do smaku.