Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło do chleba z tuńczyka z puszki z dodatkiem sera, ogórka kiszonego, papryki, pora i groszku zielonego. Całość połączona łyżką majonezu.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6031
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9063
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8475
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5834
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6031
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9063
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8475
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5834
Składniki
Tuńczyka wykładamy z puszki do miseczki razem z olejem. Rozdrabniamy go widelcem. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dokładamy do tuńczyka. Groszek osączamy z płynu i dodajemy do ryby. Ogórka i paprykę kroimy w drobną kosteczkę, pora w półplasterki. Łączymy z tuńczykiem. Doprawiamy całość solą i pieprzem. Dodajemy czubatą łyżkę majonezu. Mieszamy składniki pasty do połączenia. Pasta z tuńczyka gotowa!