Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z wędzoną makrelą.

Pasta z wędzoną makrelą.

Autor:

Przepisów i artykułów: 534 Ocena: 7285

Dodano:

Odsłon: 1631

Doskonała pasta do kanapek.Nadaje się na przyjęcia jako przekąska na krakersy.

Składniki

  • Makrela wędzona 1 szt.
  • 3 ogórki kiszone średniej wielkości
  • 3 łyżki majonezu (u mnie kielecki)
  • Pół łyżeczki papryki słodkiej, szczypta pieprzu , sól do smaku.
  • szczypiorek.
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z wędzoną makrelą.

Przygotowanie

  1. Ogórki kroimy w drobną kosteczkę, mieszamy z pozostałymi składnikami i obraną makrelą.

    Posypujemy szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń