Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne smarowidło do chleba, na śniadanie, kolację lub jako przekąska
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19985
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1699
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19985
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1699
Składniki
Makrelę oczyścić z ości i skóry. Szczypiorek drobno pokroić.
Do serka dodać kawałki makreli i posiekany szczypiorek, wymieszać, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.