Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3889

Dodano:

Odsłon: 7047

prosta, smaczna pasta

Składniki

  • Wędzona makrela, 1 sztuka
  • jajka, 4 sztuki
  • ser żółty, 2 łyżki
  • mała cebua, 1 szt
  • majonez, 4 łyżki
  • musztarda, 1 łyżka
  • sól, pieprz, szczypta
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z wędzonej makreli

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na grubej tarce, makrelę obieramy z ości. Ser ścieramy na tarce, cebulę drobno kroimy. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy majonez, musztardę, oraz przyprawy. Dokładnie mieszamy i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń