Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę robi się dość szybko i jest bardzo smaczna. Może być podawana na przyjęciach, jako smaczny dodatek do kanapek. Gdyby nie obieranie ryby z ości, to robiłabym ją codziennie. Jest przepyszna.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5596
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9448
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 211
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5596
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9448
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 211
Składniki
Wędzoną szprotkę obieramy upewniając się, że nie została żadna ość. Jajko drobno kroimy. Do misy blendera wrzucamy rybę, masło, dodajemy żółtko. Blendujemy do uzyskania jednolitej masy. Doprawiamy do smaku musztardą. To pyszna pasta do świeżego pieczywa, idealnie komponuje się ze świeżym szczypiorkiem. Ja wykorzystałam szprotki, ale można użyć np. wędzonej makreli.