Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę robi się dość szybko i jest bardzo smaczna. Może być podawana na przyjęciach, jako smaczny dodatek do kanapek. Gdyby nie obieranie ryby z ości, to robiłabym ją codziennie. Jest przepyszna.
Polecam.
Odsłon: 281
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 369
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 923
Polecam.
Odsłon: 281
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 369
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 923
Składniki
Wędzoną szprotkę obieramy upewniając się, że nie została żadna ość. Jajko drobno kroimy. Do misy blendera wrzucamy rybę, masło, dodajemy żółtko. Blendujemy do uzyskania jednolitej masy. Doprawiamy do smaku musztardą. To pyszna pasta do świeżego pieczywa, idealnie komponuje się ze świeżym szczypiorkiem. Ja wykorzystałam szprotki, ale można użyć np. wędzonej makreli.