Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę robi się dość szybko i jest bardzo smaczna. Może być podawana na przyjęciach, jako smaczny dodatek do kanapek. Gdyby nie obieranie ryby z ości, to robiłabym ją codziennie. Jest przepyszna.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3688
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 541
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 110
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 53
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3688
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 541
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 110
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 53
Składniki
Wędzoną szprotkę obieramy upewniając się, że nie została żadna ość. Jajko drobno kroimy. Do misy blendera wrzucamy rybę, masło, dodajemy żółtko. Blendujemy do uzyskania jednolitej masy. Doprawiamy do smaku musztardą. To pyszna pasta do świeżego pieczywa, idealnie komponuje się ze świeżym szczypiorkiem. Ja wykorzystałam szprotki, ale można użyć np. wędzonej makreli.