Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę robi się dość szybko i jest bardzo smaczna. Może być podawana na przyjęciach, jako smaczny dodatek do kanapek. Gdyby nie obieranie ryby z ości, to robiłabym ją codziennie. Jest przepyszna.
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10469
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4798
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1016
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7940
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 254
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10469
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4798
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1016
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7940
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 254
Składniki
Wędzoną szprotkę obieramy upewniając się, że nie została żadna ość. Jajko drobno kroimy. Do misy blendera wrzucamy rybę, masło, dodajemy żółtko. Blendujemy do uzyskania jednolitej masy. Doprawiamy do smaku musztardą. To pyszna pasta do świeżego pieczywa, idealnie komponuje się ze świeżym szczypiorkiem. Ja wykorzystałam szprotki, ale można użyć np. wędzonej makreli.