Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak co roku po świętach zostają resztki wędzonej szynki, boczku. Przygotowuję z nich pyszną pastę kanapkową z jajkiem.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 75
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2368
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 75
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2368
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ostudzeniu obrane, drobno siekamy, wędzonkę i cebulkę również. Pokrojoną cebulkę lekko solimy, dodajemy do niej wędzonkę i jajka. Do składników dodajemy majonez, musztardę i świeżo zmielony pieprz. Całość mieszamy dużą łyżką, rozgniatamy większe kawałki, tak aby powstała pasta, którą wygodnie można ułożyć, najlepiej na razowym chlebie. Tak przyrządzone kanapki dekorujemy pomidorkami lub ogórkami kiszonymi. Smacznego.