Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak co roku po świętach zostają resztki wędzonej szynki, boczku. Przygotowuję z nich pyszną pastę kanapkową z jajkiem.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15096
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15096
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ostudzeniu obrane, drobno siekamy, wędzonkę i cebulkę również. Pokrojoną cebulkę lekko solimy, dodajemy do niej wędzonkę i jajka. Do składników dodajemy majonez, musztardę i świeżo zmielony pieprz. Całość mieszamy dużą łyżką, rozgniatamy większe kawałki, tak aby powstała pasta, którą wygodnie można ułożyć, najlepiej na razowym chlebie. Tak przyrządzone kanapki dekorujemy pomidorkami lub ogórkami kiszonymi. Smacznego.