Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i szybkie do zrobienia, super wygladają
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5678
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1142
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12268
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1559
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5678
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1142
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12268
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1559
Składniki
1. cebulę kroimy w kosteczkę, podsmażamy na oleju, dodajemy pokrojone w kostkę pieczarki, dusimy, solimy i pieprzymy, studzimy, 2. mięso podsmażamy, studzimy, 3. mieszamy mięso, pieczarki, jajko, śmietanę i starty żółty ser, doprawiamy, 4. ciasto kroimy na 12 kawałków ( najpierw w poprzek na 4 części potem wzdłuż na 3 części ), wykładamy kwadratami ciasta foremkę do muffinek tak żeby brzegi wystawały, nakładamy po łyżce farszu, 5. piec w piekarniku nagrzanym do 190 st przez 23-25 min, najlepsze z czerwonym barszczem, smacznego