Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i szybkie do zrobienia, super wygladają
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19339
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13078
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1732
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19339
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13078
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1732
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Składniki
1. cebulę kroimy w kosteczkę, podsmażamy na oleju, dodajemy pokrojone w kostkę pieczarki, dusimy, solimy i pieprzymy, studzimy, 2. mięso podsmażamy, studzimy, 3. mieszamy mięso, pieczarki, jajko, śmietanę i starty żółty ser, doprawiamy, 4. ciasto kroimy na 12 kawałków ( najpierw w poprzek na 4 części potem wzdłuż na 3 części ), wykładamy kwadratami ciasta foremkę do muffinek tak żeby brzegi wystawały, nakładamy po łyżce farszu, 5. piec w piekarniku nagrzanym do 190 st przez 23-25 min, najlepsze z czerwonym barszczem, smacznego