Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i szybkie do zrobienia, super wygladają
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1281
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 734
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 82
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1281
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 734
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 82
Składniki
1. cebulę kroimy w kosteczkę, podsmażamy na oleju, dodajemy pokrojone w kostkę pieczarki, dusimy, solimy i pieprzymy, studzimy, 2. mięso podsmażamy, studzimy, 3. mieszamy mięso, pieczarki, jajko, śmietanę i starty żółty ser, doprawiamy, 4. ciasto kroimy na 12 kawałków ( najpierw w poprzek na 4 części potem wzdłuż na 3 części ), wykładamy kwadratami ciasta foremkę do muffinek tak żeby brzegi wystawały, nakładamy po łyżce farszu, 5. piec w piekarniku nagrzanym do 190 st przez 23-25 min, najlepsze z czerwonym barszczem, smacznego