Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli coś w świecie kulinarnym może zaskoczyć, z pewnością mogą być to paszteciki z kaszanką;). Poniżej przepis, ocenę zostawiam Wam:).
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 142
Kluski przygotowane według przepisu Smaker. Oto link do przwepisu - https:/...
Odsłon: 175
Makaron, mięso i warzywa to połączenie idealne na obiad. Oto prosta w przygot...
Odsłon: 3345
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 142
Kluski przygotowane według przepisu Smaker. Oto link do przwepisu - https:/...
Odsłon: 175
Makaron, mięso i warzywa to połączenie idealne na obiad. Oto prosta w przygot...
Odsłon: 3345
Składniki
Kaszankę wyciągamy z osłonki. Posiekaną drobno cebulę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy kaszankę, na sam koniec wbijamy jajko, podsmażamy aż się zetnie. Studzimy.
Ciasto francuskie przekrawamy wzdłuż na pół. Na środek każdego płatu wykładamy farsz, boki zwijamy i sklejamy ze sobą, układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia tak by klejenie było pod spodem.
Pieczemy w temperaturze 220 stopni przez 15-20 minut. Studzimy i kroimy na nieduże kawałki.