Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli coś w świecie kulinarnym może zaskoczyć, z pewnością mogą być to paszteciki z kaszanką;). Poniżej przepis, ocenę zostawiam Wam:).
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 125
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 460
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 125
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 460
Składniki
Kaszankę wyciągamy z osłonki. Posiekaną drobno cebulę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy kaszankę, na sam koniec wbijamy jajko, podsmażamy aż się zetnie. Studzimy.
Ciasto francuskie przekrawamy wzdłuż na pół. Na środek każdego płatu wykładamy farsz, boki zwijamy i sklejamy ze sobą, układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia tak by klejenie było pod spodem.
Pieczemy w temperaturze 220 stopni przez 15-20 minut. Studzimy i kroimy na nieduże kawałki.