Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z mięsa drobiowego z dodatkiem wątróbki, którym obłożysz kanapki.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
1. Bułkę moczę w rosole. 2. Mięso oddzielam od kości i skóry, mielę maszynką do mielenia mięsa. Następnie mielę wątrobę drobiową, warzywa, odciśniętą z rosołu bułkę, cebulkę oraz czosnek. 3. Do masy wbijam jajko, dodaję wszystkie przyprawy, dokładnie mieszam i przekładam do aluminiowej formy. 4. Pasztet piekę w rozgrzanym piekarniku 60 minut w 180°C.
5. Pasztet studzę, gotowe. 6. Smacznego.