Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z mięsa drobiowego z dodatkiem wątróbki, którym obłożysz kanapki.
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3160
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 20
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 3435
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 524
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 2257
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3160
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 20
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 3435
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 524
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 2257
Składniki
1. Bułkę moczę w rosole. 2. Mięso oddzielam od kości i skóry, mielę maszynką do mielenia mięsa. Następnie mielę wątrobę drobiową, warzywa, odciśniętą z rosołu bułkę, cebulkę oraz czosnek. 3. Do masy wbijam jajko, dodaję wszystkie przyprawy, dokładnie mieszam i przekładam do aluminiowej formy. 4. Pasztet piekę w rozgrzanym piekarniku 60 minut w 180°C.
5. Pasztet studzę, gotowe. 6. Smacznego.