Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki grillowane

Pieczarki grillowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 40 Ocena: 820

Dodano:

Odsłon: 1512

Pyszne i proste w przygotowaniu, zachwycą niejednego Gościa :)

Składniki

  • 20 - 24 pieczarki
  • Serek Hochland kanapkowy 2 x 150 g
  • sól, pieprz (u mnie himalajska i pieprz ziarnisty świeżo zmielony)
> 6 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pieczarki umyć wyciąć nóżki, oprószyć solą i pieprzem następnie napełnić serkiem. Pieczarki - każdą z osobna zawinąć w folię i ułożyć na rozgrzanym grillu. Piec około 20 minut do 0,5 godziny. Powinny być miękkie uduszone w sosie własnym.

    Ps. serek koniecznie Hochland lub Philadelphia inne się ścinają. Do serka można dołączyć np. kawałeczek boczku lub pokrojony suszony pomidor.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń