Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne danie na szybka przekąskę.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 226
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1131
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 226
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1131
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić w paski i wrzucić na rozgrzaną oliwę. Dodać starty czosnek i cienkie plasterki cukinii (ze skórka). Smażyć pod przykryciem aż zmiękną, doprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać natka pietruszki i podawać z pieczywem. SMACZNEGO.