Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki Nadziewane Mięsem

Pieczarki Nadziewane Mięsem

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 2318

Dodano:

Odsłon: 4593

Szybka i smaczna przystawka bądź kolacja:)

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso przyprawiamy tak jak na klopsy. Ścieramy cebulkę i czosnek, dodajemy bułkę namoczoną w mleku, jajko i przyprawy. Nadziewamy pieczarki i smarujemy wierzch majonezem. Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą i układamy nasze pieczarki. Pieczemy 40 min w 180 stopniach. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń