Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudzą nam się tradycyjne kotlety mielone proponuje tą wersję . Są pyszne ;)
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1663
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1663
Składniki
Mięso mielone przyprawiamy, dodajemy starty czosnek i cebulę (na najmniejszych oczkach),namoczoną bułkę, jajko i troszkę bułki tartej. Wyrabiamy masę. Następnie trzeba sparzyć pieczarki i odsączyć z nadmiaru wody. Nadziewamy pieczarki mięsem i obtaczamy najpierw jajku a potem w bułce tartej. Smażymy z obu stron na średnim ogniu.