Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki nadziewane mięsem :)

Pieczarki nadziewane mięsem :)

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 2297

Dodano:

Odsłon: 2849

Gdy znudzą nam się tradycyjne kotlety mielone proponuje tą wersję . Są pyszne ;)

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso mielone przyprawiamy, dodajemy starty czosnek i cebulę (na najmniejszych oczkach),namoczoną bułkę, jajko i troszkę bułki tartej. Wyrabiamy masę. Następnie trzeba sparzyć pieczarki i odsączyć z nadmiaru wody. Nadziewamy pieczarki mięsem i obtaczamy najpierw jajku a potem w bułce tartej. Smażymy z obu stron na średnim ogniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń