Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudzą nam się tradycyjne kotlety mielone proponuje tą wersję . Są pyszne ;)
Kresowe łężnie to kotlety ziemniaczane z farszem z kapusty kiszonej. To danie...
Odsłon: 883
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 21
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 23
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 58
Pierś z kurczaka nie musi być nudna. Cienko rozbita, z kremowym i aromatyczny...
Odsłon: 2729
Kresowe łężnie to kotlety ziemniaczane z farszem z kapusty kiszonej. To danie...
Odsłon: 883
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 21
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 23
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 58
Pierś z kurczaka nie musi być nudna. Cienko rozbita, z kremowym i aromatyczny...
Odsłon: 2729
Składniki
Mięso mielone przyprawiamy, dodajemy starty czosnek i cebulę (na najmniejszych oczkach),namoczoną bułkę, jajko i troszkę bułki tartej. Wyrabiamy masę. Następnie trzeba sparzyć pieczarki i odsączyć z nadmiaru wody. Nadziewamy pieczarki mięsem i obtaczamy najpierw jajku a potem w bułce tartej. Smażymy z obu stron na średnim ogniu.