Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35586
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1171
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5919
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35586
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1171
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5919
        
        
                Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy na plasterki. Cebulę obieramy kroimy w piórka. Na rozgrzaną patelnię wkładamy pokrojoną cebulę podsmażamy około 15 minut. Dodajemy następnie pieczarki. Doprawiamy solą i pieprzem pod koniec smażenia oprószamy majerankiem. Jeszcze chwilę podsmażamy. Pieczarki pyszne.