Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Pieczarki myjemy i kroimy na plasterki. Cebulę obieramy kroimy w piórka. Na rozgrzaną patelnię wkładamy pokrojoną cebulę podsmażamy około 15 minut. Dodajemy następnie pieczarki. Doprawiamy solą i pieprzem pod koniec smażenia oprószamy majerankiem. Jeszcze chwilę podsmażamy. Pieczarki pyszne.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Konto usunięte 29 września 2013Zgłoś do usunięcia
przepis został wypróbowany, zostawiam "kciuka"41 Kto głosował? | Odpowiedz

konia 08 czerwca 2011Zgłoś do usunięcia
Robie takie pieczarki sa przepyszne .42 Kto głosował? | Odpowiedz

Mole3 02 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Hmm, ciekawe połączenie. Spróbujemy. :)42 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 01 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Pieczarki z majerankiem ,nie próbowałam .Lubie majeranek więc tak przygotowane pieczarki bedą napewno smaczne.42 Kto głosował? | Odpowiedz