Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25915
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3201
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1407
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25915
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3201
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1407
Składniki
Pieczarki oczyścić, z grubsza posiekać. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, smażyć do całkowitego odparowania płynu. Wystudzić.
Do pojemnika blendera włożyć usmażone pieczarki, dodać serek, zmiksować na gładką masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać posiekany tymianek, wymieszać.