Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 823
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 229
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31465
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 469
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 823
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 229
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31465
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 469
Składniki
Pieczarki oczyścić, z grubsza posiekać. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, smażyć do całkowitego odparowania płynu. Wystudzić.
Do pojemnika blendera włożyć usmażone pieczarki, dodać serek, zmiksować na gładką masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać posiekany tymianek, wymieszać.