Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 510
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 419
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1518
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 510
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 419
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1518
Składniki
Pieczarki oczyścić, z grubsza posiekać. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, smażyć do całkowitego odparowania płynu. Wystudzić.
Do pojemnika blendera włożyć usmażone pieczarki, dodać serek, zmiksować na gładką masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać posiekany tymianek, wymieszać.