Przekąski Przepis na:
Autor: agatokaj
Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 2944
Dodano: 19.03.2013
Odsłon: 7424
Mięso i podgardle zmielić w maszynce o grubych oczkach.Cebulę i czosnek na drobnych .Wymieszać z przyprawami upiec w piekarniku w 180 stopni około40 min.
Zgłoś do usunięcia
8 Kto głosował? | Odpowiedz
0 Kto głosował? | Odpowiedz
agatokaj 14
agatokaj 243
agatokaj 244
Steve 27
mimiwiki 125
Steve 56
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

agatokaj 19 marca 2013Zgłoś do usunięcia
Nie podgardle jest tłuste i zwiąże.8 Kto głosował? | Odpowiedz

wiosna02041972 19 marca 2013Zgłoś do usunięcia
a jajek ani bułki się nie dodaje?0 Kto głosował? | Odpowiedz