Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy jesień, a jak jesień to i dynia. Więc to ona jest głównym i właściwie jedynym składnikiem mojej dzisiejszej propozycji. Z racji tego, że dynia jest trochę mdła doprawiłam ją sporą dawką kurkumy i curry, dzięki czemu zyskała charakteru. Zapraszam :)
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1022
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 914
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4238
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 90
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1022
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 914
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4238
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 90
Składniki
Dynię obrać, a następnie pokroić w kostkę. Doprawić przyprawami i pokropić olejem. Tak zamarynowaną dynię przełożyć do foremek od babeczek i zapiekać przez ok. 10 min w temp. 180 stopni.
Podawać na ciepło.
Smacznego !
:)