Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis jest chyba moim ulubionym jeśli mam ochotę na szparagi solo. Niewiele przypraw, grillowane w piekarniku, a dobrej jakości oliwa i parmezan tylko podkreślają ich charakterystyczny smak. Jest to jeden ze smaków, które bez dwóch zdań kojarzą mi się z wiosną.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8386
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253695
Polecam.
Odsłon: 1479
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8386
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253695
Polecam.
Odsłon: 1479
Składniki
Piekarnik nagrzać do temperatury 200C. Szparagi wymyć i obciąć końcówki. Ułożyć na blasze, polać gorącą wodą i włożyć do nagrzanego piekarnika. Po 10 minutach wyjąć szparagi z piekarnika, skropić oliwą, wyciśniętym sokiem z cytryny i parmezanem. Dodać sól i pieprz do smaku.