Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Składniki
Ziemniaki obrać ,umyć ,przekroić na pół,czosnek obrać pokroić w plasterki. Na jedną połówkę dodać po plasterku boczku i kilka plasterków czosnku.
Drugą połówkę posmarować musztardą.
Obie połówki połączyć i spiąć wykałaczką. Owinąć dwoma plastrami szynki.
Następnie owinąć w folię aluminiową ,piec w temp. 150 stopni przez 90 min ,pod koniec pieczenia otworzyć folię i piec w temp 200 stopni przez 10 min.