Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1199
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5730
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8792
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18292
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1199
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5730
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8792
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18292
Składniki
Ziemniaki obrać ,umyć ,przekroić na pół,czosnek obrać pokroić w plasterki. Na jedną połówkę dodać po plasterku boczku i kilka plasterków czosnku.
Drugą połówkę posmarować musztardą.
Obie połówki połączyć i spiąć wykałaczką. Owinąć dwoma plastrami szynki.
Następnie owinąć w folię aluminiową ,piec w temp. 150 stopni przez 90 min ,pod koniec pieczenia otworzyć folię i piec w temp 200 stopni przez 10 min.