Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące ziemniaczki doskonałe do frykadelkoów po włosku
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32540
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 900
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32540
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 900
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Obrać i gotować ziemniaki ok.7 minut,potem przelać je zimną wodą i pokroić na małe kawałki .Bazylię, skórkę cytrynową i rozkruszone kostki knora wymieszać razem z olejem,wrzucić ziemniaki i wszystko razem wymieszać.Piec w piekarniku na blasze ok. 25 minut co jakiś czas mieszajac.Życzę smacznego.