Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące ziemniaczki doskonałe do frykadelkoów po włosku
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13320
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13320
Składniki
Obrać i gotować ziemniaki ok.7 minut,potem przelać je zimną wodą i pokroić na małe kawałki .Bazylię, skórkę cytrynową i rozkruszone kostki knora wymieszać razem z olejem,wrzucić ziemniaki i wszystko razem wymieszać.Piec w piekarniku na blasze ok. 25 minut co jakiś czas mieszajac.Życzę smacznego.