Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone ziemniaki z chrzanowym jogurtem i plastrami wędzonej ryby
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1481
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1331
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1015
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1481
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1209
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1331
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1015
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Ziemniaki wyszorować, osuszyć, nakłuć w kilku miejscach widelcem, zawinąć w folię aluminiową. Piec przez około godzinę do miękkości.
Jogurt wymieszać z chrzanem i szczypiorkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Upieczone ziemniaki naciąć wzdłuż, nakładać po łyżce chrzanowego jogurtu i plastrze łososia. Posypać grubo mielonym pieprzem, skropić oliwą i sokiem z cytryny.