Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ja robiłam z 1 kg boczku ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić z większej ilości :) po upieczeniu zostało 68 dkg :)
mięso umyć i przekroić wzdłuż przez środek, nie dokrawając do końca tak aby powstał długi płat mięsa. Mięso delikatnie rozbić tłuczkiem z obu stron. Natrzeć przyprawami z obu stron. Tą część, którą będziemy zawijać do środka posmarować musztardą. Ściśle zawijać boczek, następnie obwiązać sznurkiem lub nićmi. Przełożyć do naczynia żaroodpornego przykrywanego. Piec w 180 stopniach ok. 90 minut.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 2474
Nie masz pomysłu na obiad, jesteś miłośnikiem dań chińskich. Oto przepis dla...
Odsłon: 99
Nie masz pomysłu na obiad, jesteś miłośnikiem dań chińskich. Oto przepis dla...
Odsłon: 99
Składniki
mięso umyć i przekroić wzdłuż przez środek, nie dokrawając do końca tak aby powstał długi płat mięsa. Mięso delikatnie rozbić tłuczkiem z obu stron. Natrzeć przyprawami z obu stron. Tą część, którą będziemy zawijać do środka posmarować musztardą. Ściśle zawijać boczek, następnie obwiązać sznurkiem lub nićmi. Przełożyć do naczynia żaroodpornego przykrywanego. Piec w 180 stopniach ok. 90 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Shrimp Rolls
Przekąski
Serowe kąski z cukinii
Przekąski
Faszerowane pomidory
Przekąski
Faszerowane pomidory
Shrimp Rolls
Hot dog, tym razem w trochę innej, mniej tradycyjnej wersji. Chrupiąca bułecz...
Odsłon: 40
Serowe kąski z cukinii
Serowe kąski z cukinii to łatwa w przygotowaniu, chrupiąca przystawka. Łączy...
Odsłon: 5572