Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ja robiłam z 1 kg boczku ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić z większej ilości :) po upieczeniu zostało 68 dkg :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1553
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1268
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1553
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1268
Składniki
mięso umyć i przekroić wzdłuż przez środek, nie dokrawając do końca tak aby powstał długi płat mięsa. Mięso delikatnie rozbić tłuczkiem z obu stron. Natrzeć przyprawami z obu stron. Tą część, którą będziemy zawijać do środka posmarować musztardą. Ściśle zawijać boczek, następnie obwiązać sznurkiem lub nićmi. Przełożyć do naczynia żaroodpornego przykrywanego. Piec w 180 stopniach ok. 90 minut.