Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grudzień,Styczeń a moze okres zimowy? Tak oto pyszne i proste pierniczki!!!
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
W garnku rozpuszczamy masło,miód,kakao i przyprawę do piernika. W misce mieszamy mąkę, i łyrzeczke sody oczyszczonej. Po ostudzeniu składników mokrych dodajemy je do składników suchych i dodajemy jajka. mieszamy i formujemy ciasto. Potem rozwalkowujemy i dociskamy foremki. Dajemy do piekarnika na 180°C na 15min. I gotowe !!! Smacznego!!!