Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie, wizualnie też, ale smak wynagradza.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13085
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13085
Składniki
Zagotowałem w rondelku jagody, miód, keczup, ocet, czosnek i imbir ( około 15 minut ) na wolnym ogniu. Ostudziłem sos, a następnie go zmiksowałem. Połowę przełożyłem do pojemnika z pokrywką. Piersi umyłem, oczyściłem z błon, pokroiłem na kawałki ( plastry ), zamarynowałem w pozostałym sosie, pół godziny w lodówce. Rozgrzałem patelnię grillowi. Kawałki kurczaka wyjąłem z sosu i smażyłem ok. 7 minut z każdej strony. Sos z pojemnika podgrzałem, polałem nim mięso. Podałem z bagietką.